vineri, 30 august 2013

Balsam pentru par pentru toate tipurile de par Lotus 95 Cosmetics - review

Ca spre sfarsit de vara, vin si eu cu un review la un balsam de par :)


Acesta este cel de care va voi vorbi. O dezamagire pentru mine,din pacate desi promitea multe, dar hai sa vedem ce spun ei:

" Balsam pentru par cu alantoina si galbenele. Produsul este o crema pentru par ce contine elemente bionutritive naturale cu actiune intensa si benefica. Alantoina si extractele de galbenele si musetel tonifica,hidrateaza si maresc capacitatea de rezistenta a parului.
 Mod de utilizare: dupa fiecare spalare cu sampon, se aplica balsam pe parul ud, se maseaza parul si pielea capului, se lasa sa actioneze 2-3 minute dupa care se clateste cu apa din abundenta. Balsamul hranteste firul de par, adauga volum si reface echilibrul de hidratare. Parul va putea fi coafat mai usor."

Total fals in cazul meu. Are o compozitie alba, consistenta ce miroasa a ceva ce tine de pamant, pietre si alte chestii de genul asta, nici de cum a plante ca  musetelul si galbenelele. In cazul meu, nu a hidratat si nici nu a marit capacitatea de rezistenta a parului, ci din contra parul era greu de coafat, se lasa pe umeri fara nici un volum si il simteam usor uscat la cateva zile. Ce-i drept, eu am un par foarte dificil, e moale, fin, se ingrasa repede la radacina si se usuca la varfuri, dar totusi balsamul asta parca mi-l ingreuna.Plus ca parul nu avea deloc stralucire.

Ingrediente: aqua, cetyl alcohol, behentrimonium chloride allatoin, chamolla recutita, calendula officinalis, imidazolidinyl urea,phenoxyethanol / methylparaben / butylparaben / ethylparaben / propylparaben/ isobutylparaben, parfum.

Amabalajul ofera destule informatii despre produs. Sunt clare si precise.

Termen de valabilitate: pana pe 14.09.2014

Pret: in jur de 6-7 lei
Locatie: Kaufland si nu numai.

Producator: SC Lotus 95 Cosmetics SRL

Nota mea: 4.

6 comentarii:

  1. Nu ! Are 4 parabeni , alcohol si parfum :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu, initial am zis ca nu poate face rau, dar e un produs pe care clar nu l-as mai cumpara.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Personal nu ti-l recomand, dar daca esti curioasa esti libera sa incerci. Acum poate la altii sa fie bun, dar pentru mine e un big NO.

      Ștergere
  3. eu am incercat doar un demachiant de la ei, care era bun si mirosea bine. PS: avem acelasi tip de par :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demachiant am si eu, si sunt atat de multumita de el, foarte bun, insa balsamul e varza.

      Si ce produse pentru par folosesti?

      Ștergere

Hei!