vineri, 9 august 2013

Apa micelara Blanchette B - review


Ei bine, stiu ca blosfera e plina de recenzii la acest produs, insa consider ca mai am si eu putintel loc. Prima data am vazut apa micelara la sora mea, eu ma uitam la ea cu ochi straini pentru ca pana atunci stiam numai de lapte demachiant, iar pe de alta parte eu nu aveam deloc incredere in produsele de ingrijire ieftine, le consideram inferioare si suspecte pentru pretul pe care il aveau. Testand de la sora mea, mi-am dat seama ca este ceva foarte bun , asa ca am inceput sa cumpar mai des.

Are o consistenta apoasa si transparenta ce curata si un machiaj mai intens, dupa ce o folosesc simt tenul revigorat, placut, avand un efect de racorire. Desi din punct de vedere al ingredientelor, are doi parabeni, totusi eu il consider un produs de ingrijire a tenului bun pentru pretul mic pe care il are. Din punctul meu de vedere, apa micelara e potrvita pentru orice tip de ten.

Pret: 6-7 lei ( se gaseste uneori si la oferta)
Locatie: doar Kaufland
Cantitate: 200 ml
Expira la 12 luni dupa ce a intrat in folosinta.

Ceea ce ma deranjeaza este ca are parfum in lista de ingrediente, pentru mine este un minus, dar cu toate astea nu mi-a iritat tenul si nici uscat.

Nota mea : 9,5.

Concluzie: nu ma voi desparti prea curand de ea.

2 comentarii:

  1. Carina, stai linistita, mai este loc pe net de un review la apa micelara. Urmeaza si al meu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, de abia astept si parerea ta!
    Eu o consider o apa micelara foarte buna!

    RăspundețiȘtergere

Hei!