joi, 18 iulie 2013

Kaufland si Lidl - Haul


Zilele astea am dat o fuga pana in Kaufland si Lidl si evident am facut mici cumparaturi, mici achizitii. Incepem de la stanga la dreapta:

1.Gel de dus Aile cu trandafiri - nu este primul gel de dus Aile; am mai avut Active, cel pentru piele sensibila, bleu si cel verde, am zis ca trebuie sa-l iau si pe asta rosu. Textura este una foarte apoasa, insa curata pielea, nu o hidrateaza prea mult si are un miros dulce  ca de bomboane, imi place. Pretul este unul foarte ieftin, in jur de 2 lei.

2. Crema de picioare Blanchette B - ieftina, 4 lei, este prima data cand o cumpar. Am luat-o din curiozitate, are un miros mentolat.

3. Dischete demachiante Caterine - ieftine si bune, le cumpar des.

4. Servetele umede Softino - din Lidl, la fel, nu mai tin minte a cata oara le cumpar. Prima data le-am cumparat dupa ce am vazut un review pe blogul Aurorei Toma. Sunt ieftine si bune, multumita de ele.

5. Lotiune tonica Plant Activ - am vazut multe review-uri negative in blogosfera, eu o folosesc de doi ani, imi place mult.

6. Lady Speed Stick - preferatul meu.

7. Demachiant pentru ochi, buze si ten de la Lotus - pana acum, de cateva zile de cand il folosesc, sunt foarte multumita,  in sfarsit un demachiant de la care nu ma ustura ochii. Ii voi face un review curand. Este foarte ieftin, in jur de 5 lei si ceva, l-am cumparat din curiozitate.

8. Crema hidratanta cu catina si vitamina C Plant Activ - firma asta imi place mult, produsele lor pentru ten mi se potrivesc de minune. Este o supriza placuta aceasta crema, insa mai astept avand in vedere ca o folosesc de cateva zile, insa sigur ii voi face un review ca imi place prea mult crema.

Va pupacesc ! :)

4 comentarii:

  1. Si mie imi place deodorantul Lady Speed Stick . Super folositoare postarea, am sa incerc si eu cateva produse :) Bafta cu blogul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Discurile demachiante le tot cumoar si eu in nestire :) Am acum si gell de dus, il folosesc, imi place, dar al meu este mai inchegat, nu e apos. Demachiantul de la Lotus l-am iubit si eu, crata bine, nu irita, si are un pret de necombatut :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, multumesc mult!

    Ana, multumesc!

    Claudia, m-am referit ca nu are o textura foarte concentrata, dar pentru pretul asta nu puteam face pretentii, oricum il iubesc :)), cat despre demachiant este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere

Hei!