luni, 9 iunie 2014

Garnier Ultra Doux - impresii

Niciodata nu am fost multumita pe deplin de un sampon, mereu si mereu incerc ceva nou cu speranta ca voi gasi acel sampon potrivit parului meu. Asa cum am mai spus, am un par dificil: moale, fin, se ingrasa repede la radacina si se usuca la varfuri, nu sta nici intins cu placa, nici ondulat, e foarte incapatanat si greu de intretinut. Plimbandu-ma prin Auchan, vad celebrele sampoane Garnier Ultra Doux, hmmz, imi zic sa incerc si eu unul, mai ales ca Garnier este un brand celebru, fiind convinsa ca nu voi fi dezamagita.
  Acesta este produsul cumparat, cu drojdie de bere si rodie pentru par fin si fara volum, exact ce imi doream. In primul rand, mirosul mi-a placut foarte mult, persista pe par, parul mirosea frumos si a doua zi, spuma facea destula, insa partea negativa parul mi se ingrasa chiar de a doua zi, chiar faceam si matreata. Pe de alta parte,nu mi-a dat niciun pic de volum parului.


Mi-a parut rau sa fiu dezamagita de Garnier in privinta sampoanelor, probabil am avut asteptari prea mari.

Pretul: 8-9 lei
Cantitate : 200 ml
Locatie: cred ca la orice magazin, eu l-am cumparat din Auchan.
Il voi recumpara? Nu! Un NU mare.

Nota: 5 (pentru miros)

Un comentariu:

  1. Am vazut multe reclame la aceste sampoane, dar de cand Garnier Fructis pe care l-am folosit acum cativa ani m-a dezamagit, nici ca as mai apela la ele.

    RăspundețiȘtergere

Hei!