marți, 23 iulie 2013

"Panza de paianjen"

 Avand in vedere ca frumusetea vine si din interior, vreau sa va scriu despre o carte pe care recent am terminat-o de citit : "Panza de paianjen" ( Cella Serghi). Un roman de dragoste, plin de sensibilitate, prezentat ca un jurnal al Dianei Slavu citit de prietena ei Ilinca.
 Desi o fata nu cu o situatie materiala tocmai buna, Diana stia sa se faca remarcata din adolescenta prin farmecul si inteligenta ei. Treptat, viata ii se pare ca un paienjenis din care nu poate iesi, blocata in propriile trairi si zbatandu-se intre doua mari iubiri : Michi si Alex.
 Finalul este unul deschis, astfel incat cititorul sa isi poata singur imagina evolutia Dianei dupa ultima scrisoare trimisa Ilincai.
Eu recomand acest roman tuturor, nu este scump si se gaseste la orice librarie, anticariat, a fost distribuit si cu Jurnalul National.

joi, 18 iulie 2013

Kaufland si Lidl - Haul


Zilele astea am dat o fuga pana in Kaufland si Lidl si evident am facut mici cumparaturi, mici achizitii. Incepem de la stanga la dreapta:

1.Gel de dus Aile cu trandafiri - nu este primul gel de dus Aile; am mai avut Active, cel pentru piele sensibila, bleu si cel verde, am zis ca trebuie sa-l iau si pe asta rosu. Textura este una foarte apoasa, insa curata pielea, nu o hidrateaza prea mult si are un miros dulce  ca de bomboane, imi place. Pretul este unul foarte ieftin, in jur de 2 lei.

2. Crema de picioare Blanchette B - ieftina, 4 lei, este prima data cand o cumpar. Am luat-o din curiozitate, are un miros mentolat.

3. Dischete demachiante Caterine - ieftine si bune, le cumpar des.

4. Servetele umede Softino - din Lidl, la fel, nu mai tin minte a cata oara le cumpar. Prima data le-am cumparat dupa ce am vazut un review pe blogul Aurorei Toma. Sunt ieftine si bune, multumita de ele.

5. Lotiune tonica Plant Activ - am vazut multe review-uri negative in blogosfera, eu o folosesc de doi ani, imi place mult.

6. Lady Speed Stick - preferatul meu.

7. Demachiant pentru ochi, buze si ten de la Lotus - pana acum, de cateva zile de cand il folosesc, sunt foarte multumita,  in sfarsit un demachiant de la care nu ma ustura ochii. Ii voi face un review curand. Este foarte ieftin, in jur de 5 lei si ceva, l-am cumparat din curiozitate.

8. Crema hidratanta cu catina si vitamina C Plant Activ - firma asta imi place mult, produsele lor pentru ten mi se potrivesc de minune. Este o supriza placuta aceasta crema, insa mai astept avand in vedere ca o folosesc de cateva zile, insa sigur ii voi face un review ca imi place prea mult crema.

Va pupacesc ! :)

Lotiune tonica Lara - REVIEW

 O lotiune tonica ce parea sa promita, avand in vedere recenziile favorabile. Evident, eram prin Kaufland si am zis ca trebuie sa o incerc si eu ca deh, toata lumea o lauda.

Ce spune producatorul:



Lotiunea pentru fata Lara este recomandata pentru toate tipurile de ten, fiind ideala pentru curatarea si tonifierea zilnica a  tenului.
Este o solutie hidro-alcoolica destinata ingrijirii tenului, avand efect tonifiant si astringent. Datorita extractului de Aloe Vera, lotiunea are un efect revigorant.


Tenul meu este usor mixt, dupa ce am folosit lotiunea asta am inceput sa imi simt tenul foarte uscat si ca ma strange. Initial m-am gandit ca e din alte cauze, insa zilele urmatoare cand utilizat-o din nou am patit acelasi lucru. Plus ca avea un parfum foarte tipator care irita. Acest produs este un big no for me.

Ce-i drept pretul nu este unul foarte mare, in jur de 6 lei, insa cu siguranta nu o voi mai cumpara vreodata.

Nota mea e 4,5.

Welcome!

Hei! :)

Pe mine ma veti cunoaste din postarile mele si alegerile mele in materie de cosmetice si produse de ingrijire, insa nu ma voi limita la atat, vei cunoaste si preferintele mele in materie de carti, haine, parfumuri, locurile viiztate.

Eu sper ca postarile mele va vor folosi, intrucat voi face review-uri la produsele pe care le folosesc!

Kissez!